I børnehaven:
Vi fejrer ikke to og tre-års fødselsdag af barnet. Vi samles og synger for barnet, hvorefter får barnet en gave. Forældrene er ikke med til to og tre-års fødselsdag. Mindst en forælder er med, når barnet fejrer sin fire- og fem-års fødselsdag i børnehaven. Forældrene aftaler i samarbejde med personalet, hvornår fødselsdagen holdes.
Til fødselsdagen bedes I komme kl 10.30 sammen med  jeres barn, hvor I er med til sangleg og eventyr og frokost. Føselsdagsbarnet kommer med en lille dessert til børnene. Herefter går I hjem sammen barnet.

I minigruppen:
Vi markerer fødselsdagen (såfremt barnet vel at mærke er til stede) med at tænde lys, synge fødselsdags sange og de får en lille gave, når de fylder to og tre år. Forældrene er ikke med til fødselsdagen i minigruppen, men er velkomne til at medbringe boller, havregrynskugler, frugt og lignede, som vi nyder med børnene om formiddagen. 

Forside         Om Fuglereden         Praktisk Info         Pædagogik         Forældre i Fuglereden         Galleri         Kontakt
Fuglereden
2017 Fuglereden Lejre. All rights reserved.
Fødselsdage