I Fuglereden oplever børnene det fantastiske i at være en del af noget, der rækker ud over dem selv. De lærer at tage hensyn til det store "vi".
Alle forældre er en meget stor del af livet og hverdagen i Fuglereden. Uden jer fandtes Fuglereden slet ikke, og vi kan kun være gode pædagoger for jeres børn, hvis vi har god kontakt og kommunikation til jer. Fællesskabet er skabt ud fra børnenes behov, og derfor er der mange regler og samværskulturer i Fuglereden, der for os voksne virker lidt unaturlige. Her må vi alle handle til børnenes bedste og give dem den bedste gave af alle - følelsen af at tilhøre og være værdifuld i et fællesskab.
Fuglereden er afhængig af, at I som forældre er aktive og hjælper med vedligeholdelse og andre opgaver. Vi ved godt at alle har travlt, men det har stor betydning både for børnene og institutionen at I deltager. I forhold til Jeres børn, vil de passe bedre på tingene og stedet, når de oplever I er med til at sætte Jeres præg på stedet. De vil mærke, at I er en aktiv del af deres hverdag og det giver tryghed. De kan stolte fortælle at dette har min far eller mor lavet/vedligehold. Vi forventer, at I prioriterer det årlige forældremøde, generalforsamlingen, arbejdsdage og de fester, der holdes med forældre.
Derudover er der brug for hjælp til at holde vores dejlige have ved fx. at slå græs og vedligeholde bygningerne med maling m.m. Det foregår altid med godt humør og stor taknemlighed for Jeres deltagelse.

Forside         Om Fuglereden         Praktisk Info         Pædagogik         Forældre i Fuglereden         Galleri         Kontakt
Fuglereden
2017 Fuglereden Lejre. All rights reserved.
Om Samarbejde